Нашия магазин в София

dxhive sofia bulgaria

 Голямо откриване Cептември 2019!

The Store - The Spirit - The Lifestyle

 

Елате да ни видите и да откриете свят на изключителни екзотични колекции. Магазин за активната жена в търсене на качество, изтънченост и уникалност.

Луксозни корейски колекции за грижа за кожата и козметика, бельо, бански, спортни облекла, обувки и още... Дойде време да изглеждате по най-добрия начин и да се отличавате от тълпата по всеки повод. Вие сте уникални и заслужавате най-доброто!

Екипът на DXHIVE е тествал всички продукти, които предлагаме и е подбрал най-добрите и най-ефикасните, можете да купите със затворени очи, знаейки, че предлагаме топ качество и ефикасни продукти.

Нашите марки са от Корея, Бразилия, Русия, Австралия и други. Да, обиколили сме света, за да ви предложим най-доброто. Екипът на DXHIVE е от Париж, Москва, София, Лос Анджелис, Ларнака и ще имате възможност да се срещате с нас в магазина от време на време.

Готови ли сте за промяна? Готови ли сте да изглеждате възможно най-добре по всеки повод? Готови ли сте за нещо ново и уникално? Тогава ни посетете през септември, искаме да се срещнем с вас!

XOXO,

Екипът на DXHIVE

 

Sofia store

42, улица Цар Самуил, София 1000, България

(42, Tsar Samuil Street, Sofia 1000, Bulgaria)

sofia@dxhive.com

+359 882 821 968

  

Sale

Unavailable

Sold Out